YrkesNM

Se film fra Yrkes NM

Klikk på bildet og se film vi har fått laget i forbindelse med Yrkes NM. Spennende for store og små anleggsmaskinførere!

Les mer om Yrkes-NM på www.worldskills.no

 

MEF-skolen2015.jpg

Kurs

Behov for å oppdatere kursbevis eller ønsker du å øke din kunnskap om noe? Klikk på bildet og se oversikt over alle kursene MEF/OKAB tilbyr det neste halve året.

frontpage-OKAB Brosjyre

Se vår brosjyre på nett her!

Vi har laget en ny brosjyre og ved å trykke på bildet kan du se igjennom den på nett!

Fjell_og_bergverksfaget.jpg

Film om Anleggs- og Bergfagsbransjen!

Anleggs- og bergfagene er en bransje med mange ulike arbeidsområder. Her kan du se en film som viser mange av våre fagområder som det er mulig å ta fagbrev i.

Lærlingens hverdag

Bilde_2.png

Enten du vurderer å bli lærling, allerede er lærling, har barn som er lærling eller er en bedrift som vurderer å ta inn en lærling, er det interessant å lese mer om hva lærlinger gjør i en vanlig hverdag. Finn også ut mer om lærlingens rettigheter, plikter og muligheter.

Les mer

Har du bestemt deg?

Bilde_1.png

Har du bestemt deg for hva du skal blir når du blir "stor"? Hvorfor ikke bli lærling? Les mer om lærlingen og finn ut om dette er noe for deg.

Les mer

Nyheter

11.01

OKAB på yrkesmesser i Nordland og Troms

Nordland og Troms

OKAB Region Nord deltar på yrkesmesser i Nordland og Troms

11.01

Kurs for lærlingene i OKAB Region Nord

Nordland og Troms

Kurs for lærlingene i 2016 er i gang, stikning- og tegningsforståelse, samt eget kurs for anleggsmaskinmekanikere

Les flere nyheter

04.01

Bestått meget godt på fagprøven

Sentralt, Møre- og Romsdal

Johan Helge Magerøy og Lars Herman Hermansen (på bildet over) avla i høst fagprøver med karakteren svært godt bestått, i henholdsvis anleggsmaskinfører og veg og anleggsfaget.

15.12

RECO-kurs på Sønsterud

Hedmark og Oppland, Sentralt

Mandag 7.desember ble det arrangert RECO-kurs for lærlinger i skogfaget. RECO står for Rational Efficient Cost Optimization og er et praktisk kurs i effektiv kjøring av skogsmaskin. 

qrcode lærlingportal.png
Klikk på bildet for å komme til lærlingportalen og føre din opplæringsbok. Lærlingportalen er en elektronisk opplæringsbok for lærlinger gjennom OKAB og kan ikke benyttes av andre. Det er nå laget en mobiltilpasset versjon av portalen som kan brukes på alle mobiler/nettbrett. Scann QR-koden (bildet til venstre her) på din telefon for å logge på. Du kan eventuelt skrive direkte inn på adresselinjen: mobil.okab.no