YrkesNM

Hørt om Yrkes NM?

Klikk på bildet og se film vi har fått laget i forbindelse med Yrkes NM. Spennende for store og små anleggsmaskinførere!

Yrkes NM 2014 er i Trondheim 28. - 30.oktober! Les mer på http://worldskills.no/yrkes-nm-2014/category298.html

 

MEF-skolen forside.jpg

Kurs

Behov for å oppdatere kursbevis eller ønsker du å øke din kunnskap om noe? Klikk på bildet og se oversikt over alle kursene MEF/OKAB tilbyr det neste halve året.

frontpage-OKAB Brosjyre

Se vår brosjyre på nett her!

Vi har laget en ny brosjyre og ved å trykke på bildet kan du se igjennom den på nett!

Fjell_og_bergverksfaget.jpg

Film om Anleggs- og Bergfagsbransjen!

Anleggs- og bergfagene er en bransje med mange ulike arbeidsområder. Her kan du se en film som viser mange av våre fagområder som det er mulig å ta fagbrev i.

Lærlingens hverdag

Bilde_2.png

Enten du vurderer å bli lærling, allerede er lærling, har barn som er lærling eller er en bedrift som vurderer å ta inn en lærling, er det interessant å lese mer om hva lærlinger gjør i en vanlig hverdag. Finn også ut mer om lærlingens rettigheter, plikter og muligheter.

Les mer

Har du bestemt deg?

Bilde_1.png

Har du bestemt deg for hva du skal blir når du blir "stor"? Hvorfor ikke bli lærling? Les mer om lærlingen og finn ut om dette er noe for deg.

Les mer

Nyheter

22/09

Slasken som skikka seg – fra skoleskofter til anleggsgartner

Han kom bakveien inn i anleggsgartnerbransjen, men går snart ut hoved­porten med fagbrev i hånda og fast ansettelse.

18/09

Avfallsdagene integrert i Arctic Entrepreneur

Tidligere år har vi hatt Anleggsdagene og Avfallsdagene. I 2015 slår vi sammen de to tradisjonsrike arrangementene til et nytt, større arrangement – Arctic Entrepreneur.

Les flere nyheter

17/09

Lommefagbevis

Agder

Bestill når du har fått bekreftelse på bestått fagprøve

17/09

Fra Agder til Yrkes NM 2014

Sentralt, Agder

Yrkes NM 2014 i Trondheim nærmer seg mer og mer, og vi regner med at deltakerne så smått har begynt å trene litt ekstra på finmotorikken, også i sin arbeidshverdag.

qrcode lærlingportal.png
Klikk på bildet for å komme til lærlingportalen og føre din opplæringsbok. Lærlingportalen er en elektronisk opplæringsbok for lærlinger gjennom OKAB og kan ikke benyttes av andre. Det er nå laget en mobiltilpasset versjon av portalen som kan brukes på alle mobiler/nettbrett. Scann QR-koden (bildet til venstre her) på din telefon for å logge på. Du kan eventuelt skrive direkte inn på adresselinjen: mobil.okab.no